Al je workouts bijhouden met Apple

Ben je een fanatieke sporter maar houd je niet al je activiteiten bij. Misschien is dat wel handig om te doen. Op deze manier kan je jouw progressie zien en ook makkelijker verbeteringen maken in je workout. Maar wat is de beste manier om al je workouts bij te houden. Dit kan op verschillende manieren en jij beslist zelf wat voor jou de beste keuze is.

Apple je beste sportmaatje

Apple heeft diverse producten op de markt waarbij het tracken van je workout makkelijker maakt. Je kan gebruik maken van een Apple Watch. De Apple Watch houdt al je workouts bij en je hartslag. Daarnaast zijn er verschillende modellen die ook nog eens verder gaan dan alleen een simpele hartslag meten, zoals de zuurstofsaturatie sensor. Het enige nadeel is dat je altijd afhankelijk bent van je iPhone. Wil je alles op je eigen smartphone tracken en geen extra elektronische apparaat aanschaffen. Dan is de iPhone ook geschikt voor het tracken van al je workouts en andere gezondheidsaspecten. Op de iPhone zit een ingebouwde stappenteller die automatisch al je stappen bijhoudt. Met de Health App op je iPhone kan je diverse gezondheidsaspecten bijhouden zoals, je trainingsminuten, rustenergie, actieve energie en ademfrequentie. Kies zelf waar je de focus op wil leggen door de zelfgekozen categorieën in jouw favorietenlijst te zetten. Wil je voor een iPhone gaan met een lange batterijduur, dan is de iPhone XR perfect. Met de iPhone kan je met de Health App alle activiteitsgegevens automatisch bijhouden en koppelen met andere gezondheidsapps. Zo heb je al je gegevens in één opslag en kan je het makkelijker analyseren.

De voordelen van het tracken is dat je alles kan bijhouden en op deze manier niet alleen betere beslissingen kan maken, maar ook kan delen met bijvoorbeeld je personal trainer, huisarts of andere. Zo heb je een beter overzicht die je makkelijk kan delen. Mocht er blessures ontstaan kan je dit ook later altijd terug zien in je schema. Een tracker biedt je ondersteuning bij het behalen van je doelen. Kies zelf welke parameters belangrijk zijn voor jou en werk naar je doelen.

Refurbished webshop

Wil je de iPhone XR gebruiken voor het bijhouden van al je activiteiten of juist een Apple Watch? Apple producten zijn niet goedkoop. Maar wist je dat er ook refurbished Apple producten bestaan. Op deze manier heb je een betrouwbaar product voor een betaalbare prijs. Door een iPhone of Apple Watch een tweede leven te geven ben je niet alleen goedkoper uit maar help je het milieu ook een handje mee. Een refurbished product komt vaak uit het bedrijfsleven en restvoorraden. Bij Refurbished.be worden alle producten door professionals gecontroleerd op meer dan 50 punten. De producten worden schoon opgeleverd en zijn hierdoor zo goed als nieuw. Een refurbished product is altijd goedkoper dan nieuw in de winkel. Daarnaast krijg je bij Refurbished.be altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Op deze manier kan jij zonder problemen genieten van jouw nieuwe iPhone of Apple Watch en op een betaalbare manier al je gezondheidsaspecten meten en delen!

Tags

Dit bericht is gepost op 29 september 2022 om 13:52 uur en is geplaatst in Zonder rubriek.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels: 4x waarom je zou moeten beginnen met boksen
Koffiemocktails die in 1-2-3 klaar zijn!